хардуер


Най-добрият евтин таблет на пазара -
ASUS Memo Pad 7

Има два вида таблети – скъпи, целящи да заменят персоналния компютър и лаптопа и евтини, които да се използват за запълване на свободното време, гледане на видео и проверка на имейли. В първата категория попадат таблети като моделите iPad на Apple или серията Galaxy Notes на Samsung, както и редица други, като цената им обикновено стартира от 400 долара нагоре (над 600 лева). И макар на пазара да има всякакви оферти на евтини таблети, стартиращи от 70-80 лева и с най-различни технически характеристики, това което ги обединява е, че цената им не преминава обикновено границата от 200 долара (300 лева).

В търсене на най-добрия евтинт таблет от изданието The Verge отличават модела Аsus Memo Pad 7. Той е с операционна система Android 4.4 и нов процесор от Intel, като е много лек и тънък. Моделът е черен и много прилича на старите модели Lumia на Nokia, пишат от изданието. Той се предлага в два варианта – с 16 или 32 GB вътрешна памет, както и с изненадващо добри предна и задна камера.

За разлика от повечето евтини модели, Memo Pad 7 е със 7-инчов дисплей с резолюция от 1280 x 800 пиксела, което го прави точно толкова добър, колкото трябва да бъде. Екранът може да се вижда добре от всакакви ъгли, като е с много реалистични цветове. Моделът разполага с два стерео-говорителя, като батерията му издържа няколко дни. (profit.bg)

В Студио ПАСТЕЛ гаранцията на ASUS Memo Pad 7 е 2 години,
а цените им започват от

229,00 лв.!

» Натисни тук за поръчка или въпрос «сподели с приятели


Bookmark and Share
     начало на странцата                                                                      начало на сайта